Over ons

PAST DIT BIJ U

EEN GEWELDIG ONTWERP

PERFECT VAKMANSCHAP

WAARBIJ DE PRIJS-KWALITEITSVERHOUDING      OPTIMAAL IS

DE VERWEZENLIJKING VAN UW INTERIEUR- EN EXTERIEURDROOM:

DAT ZIJN WIJ

 

WERKWIJZE   |  Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die ‘We Create it’ U kan bieden kunnen wij u uitleggen hoe wij te werk gaan.

PRIJSINDICATIE   |   Wij hebben graag contact met u om te horen wat u ongeveer zoekt of om u een prijsindicatie te kunnen geven. U kunt ons ook bellen en aan de hand van een kort gesprek kunnen wij u dan een richtprijs geven.

ONTWERP   |   Past onze richtprijs in uw budget kunnen wij samen met u een ontwerp maken. Dit kan tijdens een vrijblijvende afspraak bij u thuis en kunnen wij in ons ontwerp rekening houden met de aanwezige of met de nieuw door u gekozen stijl.

OFFERTE   |   Aan de hand van het gekozen ontwerp ontvangt u een definitieve offerte met omschrijving van werkzaamheden, afwerking en overige gemaakte afspraken met u. Na uw akkoord op de offerte en het ontvangen van uw aanbetaling zullen we de productie inplannen en indien nodig zal alles ter plekke opgemeten en zorgvuldig gecontroleerd worden.

PLAATSING   |   Op overeengekomen datum zal geleverd en geplaatst worden met een minimum aan overlast in zo kort mogelijke tijd. Wij monteren en controleren eerst volledig voor in onze werkplaats en controleren bij oplevering samen met u het geleverde en voldoet u het resterende bedrag

Als dit bij u past, is ‘We Create it’ uw ideale partner.