Eyecatchers ‘from nature’

De interieur- en exterieur producten van ‘We Create it’ !
We helpen u graag met het creëren van een woon- of
werkomgeving waar u zich comfortabel in voelt.
Met onze eyecatchers kunt u zijn
wie u bent, en kunt leven zoals u wilt leven.

Voor een totaaloverzicht per productgroep,                         klik op afbeelding  >>

 

Kasten

Een verhuizing, ruimtegebrek of eenvoudig zin in een nieuw en hoogwaardig meubelstuk wat uw redenen ook zijn voor nieuwe meubels op maat:

Een verhuizing, ruimtegebrek of eenvoudig zin in een nieuw en hoogwaardig meubelstuk wat uw redenen ook zijn voor nieuwe meubels op maat:Wij zorgen ervoor dat al uw wensen ingevuld worden! Onze kasten op maat passen zich aan uw behoeften aan en niet omgekeerd, zodat ze voor u meer leefruimte creëren. Ieder ontwerp wordt zo gemaakt dat zelfs de kleinste ruimtes in uw woning perfect opgevuld worden. Voor de exacte afmetingen, het aantal deuren, de kleur en de houtsoort voor thuis of voor op kantoor. Wij zijn de werkbank voor uw ideeën.

Om welke reden u ook voor ons kiest, het is de juiste keuze want wij maken uw dromen waar.

 

Tafels

Verlangt u meer van een tafel dan alleen om gedekt te zijn. Onze tafels zijn van eersteklas massief hout vervaardigd.

Verlangt u meer van een tafel dan alleen om gedekt te zijn. Onze tafels zijn van eersteklas massief hout vervaardigd.In principe bepaalt u het design dat bij u past: van sterk gevlamd, hoog gepolijst tot een fijne structuur of compleet onbehandeld. Waarvoor u ook kiest: onze op maat ontworpen houten tafels passen altijd in het totale plaatje.

EETTAFEL

Eettafels zijn vanzelfsprekend zeer verschillend. En toch zijn de belangrijkste eisen altijd gelijk: de tafel dient genoeg plaats te bieden flexibel inzetbaar te zijn en onderhoudsvriendelijk te zijn.

SALONTAFEL

Salontafels van massief hout stralen warmte en gezelligheid uit. Afhankelijk van het model kunt u ook onbehandeld hout combineren met mat edelstaal, of uw tafel kan schijnbaar gewichtloos op één poot zweven – in een perfecte balans tussen materiaal en design.

WERKPLEK

Een prettige werkomgeving is een plek waar u waarde aan hecht. Hoe ziet die er dan uit? U bepaalt het model en de afmetingen van uw nieuwe bureau, wij realiseren uw nieuwe werkplek – geheel volgens uw individuele wensen en met gevoel voor stijl.

 

TV LIFT MEUBEL

Het TV meubel wordt volledig opgenomen in uw interieur qua design en kleur.

Het TV meubel wordt volledig opgenomen in uw interieur qua design en kleur.De TV komt door middel van een afstandbediening naar boven en zakt op dezelfde manier weer weg in het meubel. Kabels zijn niet meer zichtbaar en alle overige audio apparatuur wordt in het meubel ingebouwd.

Dit meubel kan in iedere gewenste maat, ontwerp en kleur door u besteld worden.

 

ROOM DIVIDERS

Voor wij kunnen beginnen met een ontwerp en een prijsindicatie kunnen geven is het noodzakelijk stijl en mogelijkheden te bepalen

Voor wij kunnen beginnen met een ontwerp en een prijsindicatie kunnen geven is het noodzakelijk stijl en mogelijkheden te bepalen en doen dit in een persoonlijk gesprek met u. Op maat produceren is vakwerk en het voordeel van maatwerk is dat wij honderd procent rekening kunnen houden met uw wensen, afgestemd op uw budget en de mogelijkheden op uw locatie.

Zo is bij de kamer en suite de stijl en indeling van eventuele kasten en schuifdeuren van eminent belang terwijl bij de roomdivider de in hout geplaatste glazenzijpanelen en de hoge, Italiaanse gestylde openslaande deuren met gehard glas, de stilistische invulling vormen.

STIJL EN VULLING

U kunt kiezen voor een bewerkte stijl of voor een strakke dertiger jaren stijl met vlakke panelen bij de kamer-en-suite. De roomdivider zal in de meeste gevallen een Italiaanse strakke styling hebben en wordt vooral daar gebruikt waar optimale transparantie en licht gewenst is.

KASTEN

De kasten van de roomdivider bestaan uit halfopen kasten of volledig open kasten maar worden aan een beide zijden aan de wand geplaatst naast de vaste in hout uitgevoerde glaspanelen waardoor er een optimale transparantie en lichtinval ontstaat. Bij de kamer-en-suite kan er een keuze gemaakt worden uit dichte kasten met hoge deuren, halfopen kasten en volledig open kasten of als er geen kast gewenst wordt, dichte wanden geschikt voor afwerking.

DEUREN

Hoe hoger de deuren, hoe meer lichtinval. Dit geldt met name voor de roomdivider die bestaat uit twee vaste van plafond tot vloer in hout geplaatste hardglaspanelen en twee van glas voorziene houten deuren. De roomdivider wordt optimaal geplaatst tussen plafond en vloer en garandeert een optimale vrijheid. Wij bouwen onze roomdividers met deuren tot 350 cm hoog.

MATERIAAL EN AFWERKING

De roomdivider panelen en deuren worden in onze werkplaats gemaakt van volledig massief grenenhout. Grenen is het meest geschikte materiaal voor een roomdivider.       Wij ‘verzagen en verlijmen’ het grenen zelf waardoor er minimale krimp en werking optreed en leveren en instaleren onze dividers en kamer-en-suite gewenst in blank hout of voorgegrond af.

 

KEUKENINTERIEUR

Geen standaard maten. Wij maken de keukens met pure materialen en zoals u de keuken uitgevoerd wilt zien.

Geen standaard maten. Wij maken de keukens met pure materialen en zoals u de keuken uitgevoerd wilt zien.

Modern vormgegeven en in iedere houtsoort en kleur verkrijgbaar.